[Bug]Clan Entry

Move here solved/invalid bug reports.
Please add manual tag [INVALID] to invalid reports, until we add new tag system, thanks.
Post Reply
User avatar
Stooki
Posts: 66
Joined: Mon Jan 16, 2012 4:05 pm

[Bug]Clan Entry

Post by Stooki » Wed Jan 28, 2015 5:28 pm

When you enter into the list it shows the wrong message:

Image
" I asked God for a bike,
But i know God doesen't work that way.
So i stole a bike and i asked for forgiveness "

- Al Pacino

User avatar
Sdw
L2j Veteran
L2j Veteran
Posts: 855
Joined: Mon May 03, 2010 8:38 am
Location: France

Re: [Bug]Clan Entry

Post by Sdw » Wed Jan 28, 2015 5:37 pm

Only reason I see for it to happens means something went wrong with db.

Can you please check if you see any error in logs ?

Thanks

User avatar
Stooki
Posts: 66
Joined: Mon Jan 16, 2012 4:05 pm

Re: [Bug]Clan Entry

Post by Stooki » Wed Jan 28, 2015 6:33 pm

No errors but i guess, where it says 0 should say 5 xd when u enter in the list.
" I asked God for a bike,
But i know God doesen't work that way.
So i stole a bike and i asked for forgiveness "

- Al Pacino

User avatar
Sdw
L2j Veteran
L2j Veteran
Posts: 855
Joined: Mon May 03, 2010 8:38 am
Location: France

Re: [Bug]Clan Entry

Post by Sdw » Wed Jan 28, 2015 6:38 pm

I'm not sending that system message upon successful add, gonna check it.

User avatar
Stooki
Posts: 66
Joined: Mon Jan 16, 2012 4:05 pm

Re: [Bug]Clan Entry

Post by Stooki » Wed Jan 28, 2015 8:26 pm

So did you?
" I asked God for a bike,
But i know God doesen't work that way.
So i stole a bike and i asked for forgiveness "

- Al Pacino

Post Reply