Clients stuck on select server screen (New server)

Have you created a useful tool? or Do you want to get help building one? This is the right place!
Forum rules
READ NOW: L2j Forums Rules of Conduct
Post Reply
hendrixalive
Posts: 5
Joined: Tue Jan 28, 2014 11:43 pm

Clients stuck on select server screen (New server)

Post by hendrixalive » Thu Jun 29, 2017 11:22 pm

Hi all,
I've installed today a new L2J Server with this guide from the forum:
viewtopic.php?f=94&t=32326&p=194163#p194163

(I've been using until now an old 2010 L2J Interlude DataPack and ServerPack without any problem).

When I open the L2 Interlude client, i can logon OK, but I can't go on from the server selection screen:
Image

I have this configuration on default-ipconfig.xml (The server must work in LAN only for now):
Image

This is my config in Server.properties file (Only significative lines):
EnableUPnP = False
LoginHost = 192.168.1.100
LoginPort = 9014
GameserverHostname = *
GameserverPort = 7777
AllowedProtocolRevisions = 267;268;271;273

This works for an L2 Interlude client?
What can be the problem?

Thanks in advance.

Sacrifice
Advanced User
Advanced User
Posts: 1025
Joined: Thu Aug 14, 2014 6:31 am
Location: Spain

Re: Clients stuck on select server screen (New server)

Post by Sacrifice » Sat Jul 01, 2017 8:18 am

For interlude...

Code: Select all

# Minimum and maximum protocol revision that server allow to connect.
# You must keep MinProtocolRevision <= MaxProtocolRevision.
MinProtocolRevision = 740
MaxProtocolRevision = 746
Retail GameMaster and Developer using Eclipse for Java Developers (64 bits), OpenJDK14 (64 bits), MySQL 8.0+ (64 bits).

hendrixalive
Posts: 5
Joined: Tue Jan 28, 2014 11:43 pm

Re: Clients stuck on select server screen (New server)

Post by hendrixalive » Mon Jul 03, 2017 5:54 am

Sacrifice wrote:
Sat Jul 01, 2017 8:18 am
For interlude...

Code: Select all

# Minimum and maximum protocol revision that server allow to connect.
# You must keep MinProtocolRevision <= MaxProtocolRevision.
MinProtocolRevision = 740
MaxProtocolRevision = 746
Hi, I have the same problem with that config in Server.properties file.

When I click OK In gameserver list, the "disconnected" message apears in LoginServer.bat window.
Image

Can you answer this questions please?
1. The last compiled package of the guide that I use works with Interlude client? (Guide: viewtopic.php?f=94&t=32326&p=194163#p194163)
2. Why there's no MinProtocolRevision/MaxProtocolRevision option by default in Server.properties file? (I have only AllowedProtocolRevisions = 267;268;271;273 related to protocol revision, in the old DataPack and ServerPack I have these options by default).

Any other suggestion?

Thanks.

hendrixalive
Posts: 5
Joined: Tue Jan 28, 2014 11:43 pm

Re: Clients stuck on select server screen (New server)

Post by hendrixalive » Mon Jul 03, 2017 9:38 am

I've finded the problem, the guide is for High Five.....
Can someone give me the latest Interlude DataPack and ServerPack please?

Post Reply